Politica returnare

Politica returnProdusele Rodiez  vor fi returnate în condiții bune, neutillizate, fără pete, in amabalajul original, cu etichetele atasate si fara urme de uzura sau probare agresiva (urme de ruj, fond de ten, mancare etc) In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

Produsele trebuie sa fie  insotite de accesorii si  toate documentele originale (factura / bon fiscal). Nu vom accepta marfa care a fost purtata, modificata, spalata, cu urme de deodorant sau miros de parfum / transpiratie, fortate la proba cu cusaturi rarite sau descusute, fermoare blocate sau rupte etc.

Nu acceptăm retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email la OFFICE@RODIEZ.COM intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Puteti face returul prin orice firma de curierat,

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

RODIEZ va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului.

 Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Produsele ridicate din magazin nu se pot returna.

In cazul persoanelor juridice nu se accepta retur.

 

 

Pentru rambursarea contravalorii produselor returnate trebuie sa trimiteti un e-mail pe adresa 0ffice@rodiez.comcare sa contina urmatoarele informatii

 

Numele si prenumele persoanei din comanda

Contul bancar

Numele persoanei care detine contul bancar

Numarul de telefon

Adresa de e-mail

Produsul pe care il returnati

Numarul facturii

Daca aveti posibilitatea, puneti o copie a acestui e-mail si in coletul returnat. Daca nu il puteti printa, scrieti datele pe o coala alba de hartie.

 

Adresa de retur este Bucuresti, Blv Ion Mihalache 187, sector 1